Projekt OrgEditor

Nya-chan Production | 25. května 2011, 22:06

A máme tu pro vás další soutěž! IC Tournament ještě neskončil a A-M-V.org pro vás má další soutěž pro zlepšení vašich střihačských schopností.

Leckdo se možná IC turnaje zalekne – přeci jen, dvě hodiny na střih se nováčkovi mohou zdát příliš málo. Nu, a od toho je tu Projekt:Editor (aneb tak se původně jmenoval, když běžel v roce 2008). Po nedokončeném P:E2 a v roce 2010 již dokončeném P:NE (neboli Projektu NeoEditor) tu máme P:OE. Proč by vás měl zajímat?

Jde o mezinárodní soutěž s celkem jednoduchými pravidly – skupina lidí dostane zadání, má týden na zpracování a na konci jsou videa posouzena a x nejslabších – kde x je předem dané číslo – vypadává. Letos jde o systém kumulativní, to znamená, že se vám sčítají body z jednotlivých kol a vypadává člověk s nejmenším celkovým dosaženým počtem bodů. Ostatně pravidla a další detaily se dají nalézt zde: Pravidla Projektu OrgEditor

Další důležitý fakt je, že se přihlásit může kdokoliv. Za první dvě místa jsou hmotné ceny a koordinátor soutěže slíbil je poslat kamkoliv – pokud vám tedy chybí ten 1TB volného místa, máte možnost ho zde vyhrát. Budete se ale muset snažit, protože Ileia- loňská vítězka – mezi porotci nesedí a tak se zdá, že snad bude soutěžit i letos.

A nakonec je zde vlastní stříhání. Sice na něj bývá jen jediný týden a jste limitováni zadáním, ale právě toto zadání bývá to, co je na tomto typu soutěže tak populární – ať už je to popsání protivníka, video obsahující nějaký známý mem, rčení, vylosovaný žánr.

Nakonec je pak nutno dodat, že tento rok nemá tato soutěž žádný limit na účastníky, takže nezbývá než všechny povzbudit – hlašte se, hlašte se, hlašte se! Čas máte až do 31. května 2011!

Odkaz na thread pro zapsání se

5 Responses to "Projekt OrgEditor"

  1. Rybicka napsal:

    Pokud bude soutěžit Ileia tak to snad ani nemáme šanci :/ Každopádně jdu do toho xD

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Majestic-12 [Bot]
Celkem je online 88 uživatelů :: 1 registrovaný, 0 skrytých a 87 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 372 uživatelů dne 03 led 2023, 02:27