AMV soutěž na Otakonu

Nya-chan Production | 21. října 2011, 14:06

Máme tu další východní soutěž! Nově vznikající Otakon se do toho obouvá a pořizuje si AMV soutěž hned v prvním ročníku. Sláva a uznání pro každého, zlato a nevinné bišinky (či bišíci) návdavkem. Odprezentujeme vám pár užitečných informací, ať se můžete dát rychle do stříhání, kdo by nechtěl vyhrát takové úžasné věci, že?

Zatímco AMV v Čechách či v Maďarsku jsou omezena místopisně, místní pořadatelé se nebáli do toho šlápnout a soutěž je tak celosvětová. Pokud by vás o Otakonu zajímalo něco více, pak probíhá v Bratislavě ve dnech 19. – 20. listopadu. To je sice nemilá zpráva pro všechny, kdo by chtěli zavítat na Akicon, probíhající ve stejném termínu, ale myslíme si, že i tak se pár odvážlivců najde.

Co se soutěže týká, není omezená časem ani jinými nároky, takže vřele přihlašujte svá nejlepší a nejepičtější dílka. Svá AMV můžete posílat do půlnoci 12. listopadu. Nezapomeňte si také pořádně nastudovat pravidla, spíše techničtějšího rázu.

Přikládáme odkaz na kompletní pravidla, otázky můžete klást na IRC kanálu irc://irc.aniverse.com/otakon. Pokud by vám bylo cokoliv nejasné, můžete se zeptat v diskusi pod příspěvkem.

17 Responses to "AMV soutěž na Otakonu"

  1. Nya-chan Production napsal:

    Já pošlu pár starších věcí, na tvorbu holt není čas :)

  2. Hime napsal:

    hele jenom dotaz…jak je to s animefestem? muzu poslat na AFko amvecko treba i potom co ho poslu na Otakon? Nebo kdyz ho predtim zverejnim na youtube?

  3. Chiaki napsal:

    tak dnes som vďaka tomu dostala nápad, takže pracujem na svojom výtvore :D

  4. Chiaki napsal:

    ja som posielala 2 staršie AMVa jedno nove :) a ešte aj sestra posielala MEP

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 22 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 22 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 372 uživatelů dne 03 led 2023, 02:27