AKROSS Con 2011

Nya-chan Production | 27. října 2011, 15:10

Jako každým rokem, i letos nás vrchol v soutěžních kláních AMV čeká koncem roku. Ano, VCAs a JCAs mají své kouzlo a kontroverzi (a větší rozsah), AWA Pro je „profesionální“ a AWA Masters prestižní, ale AKROSS je AKROSS. Soutěž, do které se každoročně přihlašují stovky lidí, kde soutěží takové kapacity jako Nostromo, Artofeel či Archivist a kde máte každý rok možnost zazářit a proslavit se.

Co tedy musíte udělat pro to, abyste AKROSS vyhráli – nebo se ho alespoň zúčastnili? Nejprve se musíte na stránkách AKROSS.ru zaregistrovat, jelikož soutěž je pouze pro zde registrované. Následně se zaregistrujete do samotné soutěže a pak si pořádně pročtete pravidla. Oproti loňskému roku je zde pár novinek, takže se vyplatí pravidla pročíst i pokud už jste tak někdy učinili. Důležitá data jsou 1. listopad, do kdy se je možné zaregistrovat a 15. listopad, kdy je uzávěrka odevzdání AMV. Rád bych také vypíchl důležitou věc, a to, že soutěžní AMV nesmí být předtím nikde jinde publikované a musí obsahovat logo AKROSS soutěže. Je to psané v pravidlech, ale jednomu to může vypadnout.

Můžete si navíc prohlédnout seznam soutěžících a použitých zdrojů a ke dnešnímu dni už si můžete začít prohlížet i soutěžní videa.

Doufám tedy, že vás tento článek motivuje k účasti nebo alespoň úvaze o účasti příští rok. Hodně zdaru při stříhání a spoustu svěžích nápadů!

7 Responses to "AKROSS Con 2011"

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 22 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 22 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 372 uživatelů dne 03 led 2023, 02:27