AMV Akademie – Iron Chef

Nya-chan Production | 13. června 2011, 23:56

A ocitáme se u pátého úkolu. Tentokrát si můžete trochu oddechnout, protože jednak vám na střih dopřejeme (skoro) celé dva týdny a jednak vám stříhání zabere minimum času. Ano, tentokrát se bude stříhat narychlo. Velmi narychlo.

Pro ty z vás, kdo neví co je principem Iron Chefu trochu upřesním – předem si připravíte zdroj (v našem případě dle vašeho výběru), v předem vámi určený čas dostanete hudbu, krátkou chvilku (20 minut) na jeho poslech a úpravu a poté dvě hodiny na samotný střih. Finální renderování a enkód se do této doby nepočítají.

K některým z principů kola:

– pokud se budete chtít zúčastnit, pak mne musíte nějak kontaktovat (IM, IRC či PM na fórech jsou nejsnazší možnosti, možno i e-mailem) a udat mi kdy budete chtít začít stříhat a číslo od 1 do 6

– na začátku si připravím šest skladeb a každému z vás bude přirazena některá skladba dle vašeho vybraného čísla. Vybrané skladby budou nahrazeny skladbami jinými, každý z vás tedy bude mít jinou skladbu

– určujete si začátek stříhání, skladbu dostanete 20 minut předem, kdy se vás pokusím kontaktovat

– jakékoliv další dotazy můžete klást zde v komentářích

Pro trochu úvodu mohu doporučit GorDonovu krátkou recenzi či reportáž Jak na IC. Přejeme hodně štěstí při výběru a střihu!

9 Responses to "AMV Akademie – Iron Chef"

  1. Stribro napsal:

    Mel bych otazku: Je zdroj nejak omezeny co do stopaze?

  2. DanQ napsal:

    Hudba bude jak dlouhá? Případně – můžeme si ji zkrátit dle libosti?

  3. Nya-chan Production napsal:

    Zatím máme hotova dvě videa a žádné další přihlášené. Chtěl bych také upozornit, že domlouvání o víkendu může být trochu náročnější, protože pojedu domů (ale snad tam budu mít připojení, případně to deleguji na někoho jiného).

    Čím dřív se tedy přihlásíte, tím lépe :)

  4. Nya-chan Production napsal:

    A vzhledem k mému vytížení (například OrgEditor) bude další kolo zadáno zítra, pravděpodobně večer.

  5. Stribro napsal:

    Jinak, hodne me potesil vyber meho songu – krasne upbeat zalezitost (zaroven me moc netesi moje mezery ve znalosti klasickeho rocku =))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 442 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 442 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 744 uživatelů dne 25 dub 2024, 21:24