Japan Expo 12

Nya-chan Production | 07. března 2011, 03:25

Stejně jako my máme Animefest, tak na přelomu července a srpna mají ve Francii největší AMV událost roku – AMV soutěž Japan Expo. I když se tyto festivaly nedají velikostí srovnávat (Japan Expo minulý rok navštívilo 182 tisíc návštěvníků), stále jde o srovnatelné soutěže a šanci vyhrát tu má každý. Povíme si tedy o této soutěži pár věcí.

Nejdůležitější do začátku budou asi dvě informace. Tou první je uzávěrka – 23. května 2011 po prodloužení 1. června 2011. Tou druhou je pak exkluzivita soutěže – AMV soutěž JExpa se totiž drží osvědčeného pravidla (jako třeba i AKROSS), že soutěžní AMV musí být pro tuto soutěž vytvořeno. I tak je do června času dost a vytvořit se toho dá spousta. Pro povzbuzení tu pak jsou loňské výsledky, kde v Top30 je kromě zaběhlých jmen i několik jmen nových, hlavně z vycházející maďarské scény.

Kromě těchto základních informací vřele doporučujeme si přečíst kompletní pravidla, kde se dozvíte více o technických podrobnostech, registraci a dalších věcech, které by vás mohly zajímat.

Japan Expo se těší na vaše AMV!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 447 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 447 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 744 uživatelů dne 25 dub 2024, 21:24