Soutěž Animefestu

Nya-chan Production | 03. března 2013, 01:21

Opět se na nás chystá největší a nejdůležitější soutěž AMV u nás, takové malé mistrovství ČR v AMV – soutěž animefestí! Co, kde, kdy, kam, jak, proč!

Jak jistě víte, každý Animefest se pořádá AMV soutěž. Letos je její nádech o to pikantnější, že se jedná o desáté výročí této soutěže. Ano, je to tak, ten, kdo letos vyhraje se nesmazatelně zapíše do análů historie jako vítěz první kulaté AMV soutěže!

Podíváme se tedy na pár potřebných detailů pro to, abyste mohli do soutěže zaslat své bezchybné AMV.  Samotné vyhlášení se samozřejmě nachází na stránkách Animefestu, stejně jako kompletní pravidla, prakticky totožná s těmi loňskými. Co se změnilo je logicky datum odevzdání – letos stanovené na 15. dubna 2013. Toť vše, zbytek zůstal v loňské podobě. I tak doporučujeme před odesláním vaše video proti pravidlům zkontrolovat – ušetříte si čas i nervy~

Dále se pak na stránkách Animefestu dají najít tipy pro zlepšení vašeho AMV. Můžete si je pročíst a nechat si poradit, třeba vás zaujme nějaká nová technika či doporučení. Tip je na každý týden jeden, nakukujte tedy pravidelněji.

Přejeme spoustu inspirace a nadšení – a času – pro nastříhání vašeho videa. Tvořte, tvořte, tvořte, vydejte ze sebe to nej!

2 Responses to "Soutěž Animefestu"

Trackbacks/Pingbacks

  1. AMVcz Novinky poslední doby

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 26 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 26 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 372 uživatelů dne 03 led 2023, 02:27