Novinky poslední doby

Nya-chan Production | 10. března 2013, 15:31

Možná jste si všimli, že jsme vás v poslední době trochu zanedbávali. Zkusíme to trochu zlepšit, leč přecijen je asi třeba vám říct co se v poslední době událo.

V prosinci se pořádal tradiční vrchol ruského roku, AKROSS. Je to obvykle takové menší předznamenání toho, kdo ovládne VCAs na Orgu, takže alespoň prolétnutí se doporučuje.

Francouzi dále řádí s IC soutěžemi, výsledky z posledního týmového Souls Team Iron Chefu (tentokráte již devátého) jsou už venku, takže neváhejte vyhlížet desátý kousek!

Když už mluvíme o Viewer Choice Awards – na konci ledna byly zahájeny nominace! Můžete si zahlasovat, které AMV se vám loni nejvíce líbilo ve všech možných kategoriích. Samozřejmě se budou pořádat i přidružené JCAs, které začínají shodně se semifinále VCAs.

Dále můžete sledovat co se děje v Projektu OrgEditor, jeho třetím ročníku. Code znovu organizuje plus vymýšlí témata a zaplněno bylo ve velmi krátké době – a tak nezbývá než si počkat jaká úžasná díla lidé vytvoří letos.

Z minulých dvou příspěvků víte, že můžete svá AMV zasílat na Mondoconí a Animefestí AMV soutěž, což, jak předpokládáme, uděláte! Ostatně, ticho po pěšině na české AMV scéně se dá nejlépe vysvětlit tím, že všichni stříhají ostošest právě na tyto pomyslné vrcholy roku!

Jako maličkost pak působí fakt, že se nám podařilo v termínu dokončit další český MEP, tentokráte Valentýnský. Spousta lásky, něžností, vztahů, ale i perverzností a vnad všude kolem. Snad diváky potěšil~

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 499 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 499 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 744 uživatelů dne 25 dub 2024, 21:24