The Online AMV Iron Chef Tournament v4.0

Nya-chan Production | 28. března 2011, 00:51

Jaro je sice jen na dohled, ale jako by to nestačilo, objevuje se jedna AMV soutěž za druhou. Po vyhlášení Animefestu, Japan Expa a Mondoconu (o kterém se ještě malinko rozepíšeme) se vrátí i jedna z největších událostí A-M-V.org mimo VCAs, a to Online Iron Chef Tournament, v4.0.

I letos se nám Brad (neboli AtomX jak ho můžete znát z jeho AMV) pokusí předvést jak vypadá taková skvěle organizovaná soutěž, tentokrát ne po dvou, ale až po třech letech. A tak pokud nemáte strach a myslíte si, že nějaké to cvičení se v rychlostřihu vám nemůže uškodit, pak neváhejte a do tohoto turnaje se přihlašte!

Koncept tohoto turnaje je velmi jednoduchý – 64 až 96 lidí soutěží ve dvojicích a každý z účastníků má za úkol nastříhat za dvě hodiny co nejlepší video – či alespoň jeho kus. Hudba je překvapením, a tak o zajímavé výsledky nebývá nouze.

Letos na vítěze navíc čekají zajímavé ceny – nejlepší tři účastníci se mohou těšit třeba na osobní art od talentované kreslířky, poukázky na 50USD či externí disk o velikosti 2TB. Samozřejmostí pak je i prestiž z takovéto akce a osobní zlepšení se – přecijen je střih v limitním čase velmi dobrým prověřením osobních dovedností.

Důležité je hlavně nadšení, a pak asi i odkaz k přihlášení se: ZDE! Pročtěte pořádně pravidla (v AJ) ať vám něco neuteče a přihlašte se!

P.S.: V době dokončení tohoto příspěvku je (po ani ne osmi hodinách od vyhlášení) obsazeno 66 volných míst, takže s přihlášením se neváhejte!

P.P.S.: Samozřejmostí je i účast mé maličkosti a občasné aktualizace novinek a zajímavostí z tohoto turnaje pro naše čtenáře.

EDIT: Místa už jsou zabrána. Je zde stále možnost zapsat se a být náhradníkem, ale soutěžíci jsou již dáni. jako poslední účastník se zapsal koopiskeva…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 435 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 435 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 744 uživatelů dne 25 dub 2024, 21:24