Mondocon 2011

Nya-chan Production | 08. dubna 2011, 03:22
A z východu k nám zavítala další soutěž, již zmiňovaný Mondocon. Tentokráte se omezíme jen na pár nejnutnějších informací, protože uzávěrka je na dohled (a to ještě bude Animefest) a každá chvilka na střih se určitě bude hodit!
Stejně jako je AMV soutěž na Animefestu otevřená cizím zemím, je otevřená také AMV soutěž maďarského Mondoconu, který se letos koná v Budapešti ve dnech 14. a 15. května. Věříme, že se najde dost autorů českých AMV ochotných hájit české barvy na mezinárodním poli a budovat nové vztahy a přátelství.
Do soutěže lze přihlásit AMV, které mělo premiéru později než 3. října 2010, důležitý je hlavně čas vzniku, či spíše premiéry veřejnosti. Svá AMV můžete posílat do půlnoci 6. května. Nezapomeňte si také pořádně nastudovat pravidla.
mondocon
Přikládáme odkaz na kompletní pravidla (v AJ), otázky můžete posílat na e-mail amv@mondocon.hu. Pokud by vám bylo cokoliv nejasné, můžete se zeptat v diskusi pod příspěvkem.
Doufáme v hojnou účast z české strany a přejeme hodně zdaru při stříhání.

One Response to "Mondocon 2011"

  1. DanQ napsal:

    Jen připomínám – uzávěrka Mondocon AMV contestu je už ZÍTRA!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 177 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 177 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 487 uživatelů dne 20 dub 2024, 08:49