AMV Akademie v přípravě

Nya-chan Production | 11. května 2011, 15:28

Je po Animefestu, a tak je čas na některé věci, které spotřebují – alespoň pro nás, organizátory – spoustu času. Jedním z nich je AMV Akademie, která je v současnosti v intenzivní přípravě. O co přesně půjde?

Půjde o sérii zhruba deseti krátkých cvičení na dané téma. Téma bude každé kolo jiné, ale všechna by měla směřovat ke zlepšení střihačských nebo scénáristických dovedností, co se AMV týká.

Jak to bude probíhat

Každý týden v pátek večer se na těchto stránkách objeví zadání. Na jeho zpracování budete mít celý týden a je pouze na vás, jak si s ním poradíte. Některá zadání budou volnější, některá budou omezenější, ale většina by se měla vejít do střihu zhruba 10-15 sekund dlouhého klipu.

Rád bych zde zdůraznil, že se v žádném případě nebude jednat o soutěž – nebudou zde vítězové, nebudou zde poražení, jde v prvé řadě o zpětnou vazbu a zlepšení vlastních dovedností.

Co v tom je pro vás?

V první řadě zpětná vazba – všechny vaše zaslané klipy ohodnotí několik AMVčkařů a řeknou vám v čem se zhruba zlepšit, navíc je to velmi praktické cvičení pro ty, kdo se nemohou donutit ke střihu. Pokud absolvujete všechna cvičení, udělíme vám navíc diplom/certifikát o absolvování, abyste z toho neodešli jen tak s prázdnou. Samozřejmě se nemusíte účastnit všech cvičení, když budete chtít, můžete se zúčastnit jen jednoho.

Každé cvičení bude navíc mít teoretický úvod, či, v některých případech, teoretický závěr a na fóru se objeví speciální sekce věnovaná AMV Akademii.

Budeme se těšit na vaše práce – začínáme již tento pátek.

6 Responses to "AMV Akademie v přípravě"

  1. Sykysan napsal:

    Chtěl jsem přesně tohle navrhnout, jen v měsíčním intervalu a s délkou kolem minuty:-)
    Výborná věc, velmi se těším.

  2. harph napsal:

    Veľmi rád sa pridám k tomuto experimentu. Už dávno som sa s ničím nehral a toto mi môže dať konečne nejakú motiváciu. Teším sa na prvé zadanie :>

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Google [Bot]
Celkem je online 449 uživatelů :: 1 registrovaný, 0 skrytých a 448 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 507 uživatelů dne 25 dub 2024, 07:06