AMV Akademie – První bonus

Nya-chan Production | 30. května 2011, 22:56

Ještě jsme si počkali na poslední opozdilce a dnes večer – či spíše v noci – budeme odesílat vaše videa hodnotícím. Ale abyste se přes týden moc nenudili, máme tu pro vás malý testík.

Zjistili jsme totiž, že spoustě z vás dá práci najít nějakou tu chybu na vašem AMV. Rozhodli jsme se tedy, že vám každé třetí kolo věnujeme krátké video, ve kterém budete mít za úkol najít několik chyb (například v tom prvním jsou 3-4). Nemusíte je opravovat (a stejně nemáte jak), stačí je sepsat a poslat mi je do PM na fóru (Nya-chan Production) – to abyste neradili ostatním při hledání. Neposílejte, prosím, na e-mail.

Takže zrekapitulujeme – máte najít tři až čtyři chyby (ne méně, ne více – pokud jich bude více, pak tam nejsou úmyslně ;) v následujícím videu a poslat mi je přes PM na fóru. Chyby prozradíme v neděli spolu s vyhlášením čtvrtého kola.

Video: Bonus1.mp4

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 500 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 500 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 744 uživatelů dne 25 dub 2024, 21:24