AMVNews.ru – Level Up

Nya-chan Production | 07. listopadu 2011, 23:38

Ze sovětského Ruska k nám přichází Level Up, edice roku dvoutisícího dvanáctého. Loňský i před-předloňský ročník soutěže sklidily velký ohlas, a tak je spousta velkých věcí očekávána i od ročníku letošního. Jdete do toho?

Základem jsou, jako vždy, pravidla. Kompletně si je můžete přečíst na stránkách, ale my vám samozřejmě tato pravidla trochu shrneme. Základem je přihlásit se, což můžete učinit do 31. prosince, a přihlásit se můžete jako nováček, profesionál („pro“) nebo jako pár těchto. Účastnit se po začátku můžete ale pouze jako pár, takže aktivně si shánět druhého do páru se vřele doporučuje. Každý pro pod sebou může mít tři nováčky, nováček nad sebou může mít pouze jednoho profíka.

Vaším úkolem je pak udělat nějaké video dohromady. Není to ale tak jednoduché – video totiž musí kompletně udělat nováček. Pro je zde pouze od toho, aby pomáhal – ať už s konceptem, se softwarem, s betatestingem či s nastavením enkódováním. U všeho ale musí jít pouze o rady, nic z toho nesmí doopravdy udělat – to má za úkol právě nováček. Jediné, co tak vlastně pro udělá je nahrání produktu na stránky AMVNews.ru, a to v termínu od 1. ledna do 20. února. Času je pro tým více než dost, a bývá to znát.

Na závěr jedna věc – možná se ptáte, jak se určuje, zda jste pro nebo nováček. Nu, každý si to rozhoduje sám, ale doporučuje se, ať už někoho sháníte nebo někoho do páru už máte, poskytnout link na vaše minulá videa. Dokonce si ani nemusíte vybrat a organizátoři si s tím už poradí. Výjimka je zde jediná, a to vítězové velkých soutěží (AKROSS, AMVNew, VCAs, a podobně), kteří automaticky spadají do kategorie profíků.

Přihlásit se (sám či v páru) či najít si společníka můžete na fóru AMVNews, tak neváhejte a jděte do toho – je to jedna z těch mála věcí, kde si můžete najít někoho se stylem, který vám sedne a bude ochotný vám měsíc radit se střihem. Navíc nic nevylučuje ani vznik českých párů, což by jistě byla komunikačně velká výhoda.

Nezbývá než zadoufat v dostatek českých tvůrců ochotných to risknout a stvořit nějaké úžasné video. Těšíme se na vaše výtvory!

2 Responses to "AMVNews.ru – Level Up"

  1. Stribro napsal:

    To zni fakt super. Skoda, ze nemam cas.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Majestic-12 [Bot]
Celkem je online 24 uživatelů :: 1 registrovaný, 0 skrytých a 23 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 372 uživatelů dne 03 led 2023, 02:27