Animefest 2011

Nya-chan Production | 25. února 2011, 18:54

„V květnu 2011 se v Brně při příležitosti sedmého ročníku Animefestu uskuteční každoroční klání nadaných tvůrců AMV. Ničeho se nelekejte, ničeho se nebojte a hurá s vervou do stříhání. Sláva a ovace čekají třeba právě na vás.“

Právě takový je úvod článku k soutěži ve stříhání AMV na stránkách animefest.cz – a má pravdu. Toužíte se i vy přidat k dlouhému zástupu úspěšných tvůrců AMV, kteří se mohou chlubit tím, že mají doma plyšového Totora? Pak neváhejte a začněte stříhat! Bez trochy snahy to nepůjde.

Snažit se můžete hned ve třech kategoriích, a ať už budete stříhat dojemnou romantiku, srdceryvné drama, akci plnou napětí, hopsavou dynamiku nebo komedii či parodii co rozesměje celý sál, místo se pro vás vždy najde. Na rozdávání bude letos dokonce o cenu více, jelikož jednu cenu udělí čtenáři stránky animefest.cz.

Nezapomeňte také na to, že každé AMV by mělo splňovat jistá pravidla – pokud je splňovat nebude, nikdo (snad až na koordinátory soutěže) jej neuvidí a vaše snaha přijde takříkajíc vniveč. Obvzláště si dejte pozor na takové základní nešvary, které se často vyskytují, jako logo v obraze, původní titulky, zbylé snímky v přechodech a špatný poměr stran – ostatně těmto nešvarům hodláme v budoucnu věnovat buď článek nebo stránku na Wikipedii, možná i obojí.

Možná byste ale chtěli stříhat, avšak nevíte jak na to. V tom případě je pomoc jednoduchá – buď navštivte českou AMV Wikipedii, nebo se zeptejte v komentářích pod článkem a my se vám vynasnažíme přinést článek, který odpoví na vaše dotazy. Druhá možnost je tak sice náročnější, kvůli registraci, ale zase se vám budeme věnovat pečlivěji.

Na konec tohoto článku pak patří jen přání – přání ať se v soutěži Animefestu objeví co nejvíce kvalitních českých AMV, aby vám šlo stříhání od ruky a aby si vítěz letošního Animefestu svou cenu zasloužil.

Na nic nečekejte a dejte se do stříhání  – soutěž Animefestu ve tvorbě AMV čeká jen na vás!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Poslední příspěvky na fóru

Přihlášení uživatele

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé
Celkem je online 332 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 332 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 30 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 474 uživatelů dne 29 bře 2024, 10:50